Uusi jumppaaja

Jos olet ensimmäistä kertaan ilmoittautumassa Tornion Naisvoimistelijat ry:n jumppiin, toimi näin:

 

1. Mene sivulle www.jasentieto.fi

2. Valitse "REKISTERÖINTI"

3. Täydennä rekisteröitymissivun tiedot (tähdellä merkityt kohdat pakollisia). Suosittelemme täydentämään myös puhelinnumeron. Paiina "REKISTERÖIDY". Rekisteröitymisen jälkeen näet ruudulla käyttäjätunnuksesi sekä salasanasi. Kirjoita ne ylös, niitä tarvitaan ilmoittautumisessa.

4. Valitse linkki "Kirjaudu sisään".

5. Valitse "Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen"

6. Valitse se/ne liikuntaryhmät, joihin haluat ilmoittautua ja paina "JATKA VAIHEESEEN 2:laskun hyväksyminen". Hyväksy lasku ja tulosta se.

7. Ilmoittautumisesi on valmis, valitse "PÄÄTÄ ILMOITTAUTUMINEN",   poistu ohjelmasta.

Saat sähköpostiisi tiedot rekisteröitymisestäsi sekä salasanan, jolla jatkossa pääset kirjautumaan ko. ohjelmaan. Myös lasku tulee ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Maksa osallistumismaksu eräpäivään mennessä. Esitä ryhmäsi ohjaajalle tosite maksetusta laskusta.

Jos maksat kausimaksusi liikuntaseteleillä, toimi näin: -> tulosta syntynyt lasku -> vie lasku ja liikuntasetelit ohjaajallesi -> - ohjaaja kuittaa suorituksen ohjelmaan

On erittäin tärkeää, että mikäli vaihdat sähköpostiosoitettasi, käyt muuttamassa uuden s-postiosoitteesi myös ohjelmaan. Myös ohjaaja voi tehdä muutoksen puolestasi, kunhan vain ilmoitat muutoksesta.